Očekujemo Vas radnim danima od 09:00 do 18:00 i subotom od 09:00 do 16:00


NAUKA PROUČAVA SVET KAKAV JESTE, 
ARHITEKTE GA STVARAJU ONAKVIM KAKVIM BI GA ŽELELI ...

Prostor sa potpisom!

STADIUM DESIGN STUDIO je osnovan sa idejom da popuni prazninu koja postoji na našem tržištu u segmentu uređenja prostora. Iz tog razloga se krenulo sa konceptom objedinjavanja više poslovnih segmenata, projektovanje, savetovanje, opremanje I uređenje enterijera

Osnovni moto firme je da se na tržištu koje je zasićeno velikim brojem različitih stranih brendova dovedu nove i sveže ideje koje će stvoriti novu inspiraciju i predstavu prostornih rešenja kakva do sada nisu bila viđena. Želja je da se kroz pažljivo izabrani broj firmi zadovolje sve potrebe naših klijenata za kvalitetnim, modernim i pre svega ergonomski udobnim nameštajem.

Svaki poslodavac koji od svojih zaposlenih očekuje maksimalnu produktivnost – profit, mora im obezbediti optimalne radne uslove – kvalitetan kancelarijski nameštaj. Kancelarijski nameštaj visokog kvaliteta i modernog dizajna koji mi proizvodimo garantuje kvalitetno radno okruženje koje će kod Vaših zaposlenih probuditi inovativnost i bolji radni učinak. Svaki poslodavac na kancelarijski nameštaj gleda kao na stavku na kojoj treba uštedeti, ali kvalitetan kancelarijski nameštaj je dugotrajniji, efektniji kod Vaših klijenata i pre svega udobniji za svakodnevne radne zadatke. Kancelarijski nameštaj se ne može zamisliti bez kvalitetne kancelarijske stolice. Sve što možete zamisliti vezano za kvalitene i dugotrajne kancelarijske stolice možete naći kod nas u posebno odabranim renomiranim svetskim brendovima. Kancealarijske stolice nemačkih kompanija: DAUPHIN, TREND OFFICE, ZUCO. Pored kancelarijskog nameštaja kao bitnog segmenta našeg poslovanja bavimo se uvozom i proizvodnjom kućnog nameštaja, nameštaja za javne prostore (restorani, kafei, pozorišta, bioskopi, kongresne sale...), nameštaja za medicinske ustanove, kao i raznim pratećim aksesoarima.

Proizvodi koje nudimo su proizvodi sa potpisima najpoznatijih evropskih dizajnerskih kuća iz oblasti dizajna nameštaja, opremanja enterijera i izrade unikatnog nameštaja po pojedinačnim projektima i željama naših klijenata. Zaposleni u STADIUM-u i njihovi saradnici su mladi, ali vrhunski stručnjaci sa područja arhitekture, dizajna, prodaje i post-prodajne podrške. Ukoliko su to i vaši zahtevi nalazite se na pravom mestu ...

Kancelarijski nameštaj, kancelarijske stolice, projektovanje i opremanje poslovnog prostora je sfera poslovanja u kojoj naša referenc lista govori bolje od nas.

Usluge

SNIMANJE PROSTORA
PROJEKTOVANJE
DIZAJNIRANJE ENTERIJERA
SAVETOVANJE
IZVODJENJE ZAVRŠNIH RADOVA U ENTERIJERU
OPREMANJE
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA PO POSEBNIM ZAHTEVIMA I PROJEKTIMA
ODRŽAVANJE OBJEKATA
IZNAJMLJIVANJE NAMEŠTAJA

0

Jedinstvenih proizvoda

0

Pouzdanih partnera

0

Godina garancije na sve proizvode

0

m2 opremljenih poslovnih i javnih prostora